Több kelet-európai üzlet is kilistázta a Shenmue 1-2-őt PS4-re és Xbox One-ra

Tegnap írtunk róla, hogy a Vanquish és a Bayonetta érkezhet erre a két platformra, most a klasszikus Shenmue 1-ről és Shenmue 2-ről röppentek fel hasonló hírek.

Úgy látszik Kelet-Európa most az igazi hírmondó, mert a régiónkból több üzlet is kilistázta a klasszikus Shenmue 1-2-őt a Sony és a Microsoft konzoljára – írja a spanyol 3DJuegeos.

Egyelőre maga a Sega még nem tett semmilyen hivatalos bejelentést, bár több hónappal ezelőtt már a PlayStation Lifestyle szerint  beregisztálta a Shenmue HD domain nevet, amely szintén igen erősen ebbe az irányba mutatott, szóval ez a mostani hír csek megerősíti a patinas japán cég szándékát. A Shenmue II-ből egyébként már készült egy remake még az eredeti, első Xbox-ra, melyhez nekem is volt szerencsém: az akkori grafikai viszonyokhoz képest látványos, remek kis kaland volt.

És hogy milyen boltokról van szó? A 3DJugeos az Alza, Heureka, GetGame, és MadGamer boltokról beszél, amelyek még 2017-re datálják a veteran fejlesztő, Yu Suzuki e két klasszikus remasterjéjenek megjelenését.

FORRÁS: 3DJuegos, PlayStation Lifestyle

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu