Pachter: 2020-ban jöhet a PlayStation 5!

A neves elemző szerint három éven belül már új Sony konzolt birtokolhatunk.

Josiah Renaudin podcastjének, a The 1099-nek legújabb részében szerepelt a Wedbush Securities elemzője, Michael Pachter, aki szerint a PlayStation 5 2020-ban jelenhet meg. „Szerintem 2019-ben vagy még inkább 2020-ban láthatod a PS5-öt. A Sony annyira sok lóvét keres a PS4-gyel, hogy szerintem addig hagyják tejelni a konzolt, ameddig csak lehet,” mondta. Pachter hozzátette, hogy a PlayStation 4 Pro később az alapmodell lesz (erről amúgy a szerkesztőségben is hasonlóan vélekedtünk – lehet, lottózni kellene?), mégpedig kb. 250 dolláros, 75 ezer forintos áron, hogy így még több eladást hozhasson a Sony össze.

„Úgy gondolom, hogy a természetes folytatás az lenne, hogy a PlayStation 4 Pro lesz a sima PS4, ledöntve az árát 250 dollárra, amikor lehetőségük lesz rá, hogy így továbbra is sok fogyjon belőle. A PlayStation 5 valószínűleg a valódi 4K-t tudó készülékük lesz, és úgy érzem, hogy addig nem kezdik értékesíteni, amíg a PS4 jól fogy… 2018-ban nem hiszem, hogy lassulni fog a PS4 értékesítése, hogy 2019-ben rajtoljon, szóval valószínűleg 2020 lesz ebből,” tette hozzá.

PlayStation 2 – 2000, PlayStation 3 – 2006 (Japán/Észak-Amerika), PlayStation 4 – 2013 (Észak-Amerika/Európa)… úgyhogy lehet benne valami. Ha 400 euróért (125-130 ezer forint) jelenik meg, ütne.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu