Red Dead Redemption 2: igazak voltak a szivárgások?

Úgy tűnik, hogy a minap bemutatott trailer megerősítette, amiről a korábbi szivárgások szóltak…

A videóban, amiről kiderült, hogy PlayStation 4-et használtak a rögzítéséhez a PlayStation Twitter-fiókja szerint, Arthur Morgant és a Van Der Linde-bandát láthattuk akcióban. Érdekesség, hogy korábban Arthur nevét megerősítette valaki! Simo a NeoGAF fórumon előtúrta azt a posztot, ahol szóról szóra azt láthatjuk, ami a trailerben is feltűnt, sőt, talán olyat is ír, ami a játék olyan részleteit is felfedi, amiket még nem láttunk!

„Egy bandafőnököt irányítasz, akinek a neve Arthur. A legnagyobb változás a játékban az, hogy egy bandával rendelkezel. Ha jól emlékszem, a történet kb. ott indul, hogy valaki a csapatodban egy Pinkerton-kém. Ők üldöznek téged a játék jelentős részében. Több bandatagot is felkarolsz, mint John Marstont, Abigailt és Little Jacket. A játék alap mechanizmusa az, hogy fenntartsd és folyamatosan mozgasd a táborodat. Ha küldetésre mész, kiválaszthatod, ki jöjjön veled, hasonlóan a Dragon Age-hez vagy a Mass Effecthez. A játéknak öt zónája van. A kitűzött feladat[a a Rockstarnak] az, hogy a környezet sokkal interaktívabb legyen, mint például a Skyrimban, jelentsen ez bármit is.”

Akkor itt most megszakítanánk az idézetet, és bemondanánk, hogy SPOILER.

Most, hogy ezt megtettük, folytassuk: „Van egyfajta game plus [New Game+?], ami az első részben is volt. Beechers Hope-on kötsz ki és John Marstont kezded irányítani. Sok olyan quest van, ahol a ranchedet építed fel. Szó szerint egy gazebót építesz fel. Hallottam, hogy valaki egy minijátékot tervezett, ahol egy lónak segítesz megfialnia, amin az emberek röhögtek.”

SPOILER VÉGE.

„Néhány hónapja egyfajta fejlesztési pokolban volt a játék. A csapat folyamatosan egy vertical slice demót próbált a Rockstar vezetőinek összehozni, de ők nem elégedettek… nem találták nagyon eltérőnek vagy innovatívnak. Remélhetőleg kijutottak ebből a gödörből azóta. Azt is hallottam, hogy a Grand Theft Auto V óta a Rockstar San Diegoban a morál nagyon alacsony és a veteránok kilépnek. Sok változás és frusztráció van. Ennyire emlékszem hirtelen,” írta a poszt.

Ez bizony elég komoly, a vége pedig elég szomorú. Ugye nem egy Mass Effect: Andromeda szituáció sül ki végül ebből? És emiatt talán kiderült, hogy MIÉRT is lett elhalasztva idén őszről a Red Dead Redemption 2 2018 tavaszára PlayStation 4-re és Xbox One-ra… hm. Képek a trailerből.

Forrás: Twitter, NeoGAF fórum, WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu