Destiny 2: rament kap az idei eddig legjobban fogyó játék!

Nem, az ott tényleg ramen a címben – ez azért már picit meredek nekünk is…

Szóval az a helyzet, hogy a Destiny 2-ben van egy emote, a Spicy Ramen, ahol karakterünk pillanatok alatt elkészíti Cayde-6 kedvenc ételét. Ezt kihasználva a Bungie és az Activision a PAX AUS (Melbourne-ben, Ausztráliában) idei műsorára, október 27-e és 29-e között lehetővé teszi, hogy Destiny 2-es rament fogyasszunk az Akachochin étterem/szakébárnak köszönhetően. Háromféle ízesítésre számíthatunk: Cayde 6 csípős ramenje „teljes dicsőségében”, Zavala ramen misóval és Ikora Rey ramen szójával. Nos, ilyet is ritkán látunk.

S ha már Destiny 2, a mai nap PC-n is elstartoló játék az amerikai NPD kutatóintézet adatai szerint a szeptemberben legjobban fogyó játék volt a tengerentúl, megelőzve az NBA, a Madden NFL és a FIFA idei részét, ráadásul úgy, hogy a Battle.netes és digitális eladások nem is lettek figyelembe véve! Szóval, és ez még nem minden: alig egy hónap alatt az idei év eddig legtöbbet értékesített játéka lett, letaszítva a Ghost Recon: Wildlandset a trónról. Ha az utóbbi tizenkét hónap adatait nézzük, a Destiny 2 fellőtte magát a dobogóra a Call of Duty: Infinite Warfare és a Battlefield 1 mögé. Ez azért szép teljesítmény…

Úgyhogy a Destiny 2 valószínűleg októberben is bezsákol még pár eredményt a PC port miatt, amihez csak gratulálni tudunk… de komolyan, ramen?

Forrás: GameSpot, VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu