Final Fantasy XV: a közeljövő tervei [VIDEO]

Információk az Episode Ignisről, a decemberi frissítésről, illetve a 2018-as tervekről. Már egy éve, hogy megjelent a Final Fantasy XV!

Haladjunk sorjában – az Episode Ignis, ha csak a történetet követjük, kb. két óra alatt végigjátszható lesz, de utána egy másik útvonal is kinyílik, ami főleg egy bossfight felé vezérel el minket, amit a Square Enix nem ígér könnyűnek. Lehetőségünk lesz Noctisszal is megküzdeni! Megjelenés december 13-án PlayStation 4-en és Xbox One-on.

A decemberi frissítés után lehetőségünk lesz a fő történet során váltani Noctis, Gladiolus, Prompto és Ignis között – ebből is érkezett egy videó. Változatosabbá teheti a játékmenetet (illetve a stratégiánkban is segíthet).

2018-ban viszont más lesz a helyzet… a játék rendezője, Hajime Tabata legalább három Episode-szerű DLC-t szeretne kiadni, és az első közülük Ardynra koncentrálna, és tud róla, hogy a rajongók Lunával kapcsolatban is látnának valami hasonlót. A jövő évben úgy tervezi a Square Enix kiadni az új tartalmakat, hogy azok önmagában elégségesek legyenek, és így meglepje azokat is, akik már végigtolták az alapjátékot, bízva abban, hogy visszatérnek a játékhoz.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu