Shadow of the Colossus: fejlesztői kommentár az új intróval [VIDEO]

A Bluepoint bemutatja az újrafaragott intró jelenetet… egy kis extrával.

A Shadow of the Colossus PlayStation 4-exkluzív remake-je az idei E3 során került bemutatásra, és ezúttal is az a csapat felelős a felújításért, akik korábban ilyen munkálatokkal (pl. Uncharted: The Nathan Drake Collection, Gravity Rush Remastered) már elnyerték a közönség bizalmát. (Sőt, korábban ők álltak a Titanfall Xbox 360-as portja mögött is, ami szintén egészen elfogadható lett!)

Tény, hogy ezt az intró filmecskét már láttuk, de most a Bluepoint csapata ült a mikrofon(ok) mögé, hogy beszéljen róla. Marco Thrush (társalapító, elnök), Mark Skelton (a remake művészeti rendezője) és Peter Dalton (technikai rendező) szólal meg a videóban. Mindent újrafaragtak a semmiből, és az eredmény lenyűgőzőnek tűnik!

A hős utazására még egy keveset várnunk kell: a kolosszusok ugyanis február hatodikától lesznek újra legyőzhetőek.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu