Pénteki trailerpakk [VIDEO]

Hét játék egy helyen.

Harmadik hivatalos trailerjén feszít a Koei Tecmo Dynasty Warriors 9-e. (A japán felirat és a nyolcas szám ne tévesszen meg senkit sem.) A nyílt világú játék megjelenése nincs messze: február 13-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Jó minőségben is felbukkant a Lost Soul Aside PlayStation Experience-es demója. Kár, hogy még mindig nincsen megjelenési dátuma, mert stílusosnak tűnik továbbra is ez a PlayStation 4-exkluzív.

A japán Jump Festa rendezvényről egy trailer érkezett a műsor kezdete előtt – a Square Enix már most publikálta a Dissidia Final Fantasy NT videóját. A több epizódból ismerős karakterekkel erősítő bunyós játék nyugaton január 30-án érkezik, kizárólag PlayStation 4-re.

Tegnap már részletesebben is beszámoltunk a Wolfenstein II: The New Colossus első DLC-jéről, ami már elérhető PS4-en, X1-en és PC-n is. Az Adventures of Gunslinger Joe most már videót is kapott – a rögbijátékos célja Chicago feltakarítása. (Vagy inkább kitakarítása?)

A Kickstarteren megfinanszírozott Regalia: Of Men And Monarchs májusi PC portját hamarosan a PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch változata követi. A Pixelated Milk PlayStation Blogos (https://blog.us.playstation.com/2017/12/14/regalia-royal-edition-a-european-tactical-jrpg-coming-to-ps4/) bejelentése szerint a taktikai JRPG Regalia: Royal Edition néven érkezik 2018 első negyedévében a három konzolra.

Patrice Desilets, aki korábban az Assassin’s Creed megalkotásában játszott nagy szerepet, már jó ideje (2015-ben lett bejelentve!) az Ancestors: The Humankind Odyssey-n dolgozik. Ez a játék most fel lett karolva a Take-Two által, akik a „legjobb független fejlesztők” játékait egy új kiadói ágazaton, a Private Divisionön keresztül fogják megjelentetni Desilets munkásságát is. Az Obsidian meg nem nevezett RPG-jét, és az ex-DICE-páros David Goldfarb és Ben Cousins RPG-jét (kódneve Project Wight and The Outsiders) is a Private Division fogja majd kiadni.

A free-to-play Fortnite Battle Royale-hoz megjelent a Battle Pass, ami 950 V-Buckba kerül – ezzel gyorsabban léphetünk szinteket és pár extra tárgyat is kapunk, hogy a második szezonban kicsit kényelmesebben játszhassunk. A szezon február 20-án ér véget, a játék pedig PS4-en, X1-en és PC-n is elérhető, ami nagy lépéselőny a PlayerUnknown’s Battlegroundsszal szemben.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu