Paragon: game over egy másik játék miatt!

Az Epic inkább maga mögött hagyja a Paragont, hogy egy másik játékára koncentráljon.

Az Epic Games közleménye szerint a free-to-play PlayStation 4/PC-s MOBA játéknak, a Paragonnak befellegzett. „Több belsős vita és megfontoltság után úgy érezzük, hogy nincs számunkra tiszta út, hogy a Paragont egy olyan MOBÁvá fejlesszük, aminek elegendő játékosa van a fenntarthatóság céljából. Nem teljesítettünk elég jól, hogy megvalósítsuk a Paragon ígéretét. Kudarcot vallottunk előttetek a csapat elképesztően kemény munkája ellenére, és sajnáljuk,” írja a közlemény.

Teljes pénzvisszatérítést is adnak minden játékosnak, aki bármit is pénzért vásárolt a Paragonban. A PC-sek, ha csatlakoztatják az Epic Games fiókjukat, itt kérhetik a pénzüket, míg a PlayStation 4-esek itt linkeljék először a fiókukat.

A Paragon április 26-án búcsúzik, de a szerverek 28-áig működni fognak. Az utolsó három napon a minőség és a matchmaking ideje folyamatosan romlani fog. És mire fókuszál innentől az Epic? A Fortnite-ra…

Forrás: Epic Games

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu