Kiszivárgott volna a következő Assassin’s Creed rész címe?

A PlayStation Universe már a helyszínt is sejteti.

Dynasty lehet a címe a következő Assassin’s Creednek egy terjedő pletyka szerint. Továbbá arról is turbékolnak az asszaszinok leveleit szállító galambok, hogy Kínában, vagy Japánban játszódna a következő rész – legalábbis egy a PlayStation Universe-en olvasható cikk szerint. A PU az információt onnan szerezte, hogy egy elbocsátott Technicolor alkalmazottal beszéltek. A Technicolor nem más, mint egy animációs stúdió (olyasmi, mint nálunk a DIGIC Pictures), amely olyan sorozatokon is dolgozott, mint a FIFA, a Call of Duty, vagy a Ubisoft játékok. Mondanunk sem kell, hogy óvatosan kell kezelni ezt az információt, mérget senki sem vegyen rá.

Ha esetleg igaz az információ, akkor a Dynasty cím alaposan beindíthatja a rajongók fantáziáját. Vajon az új AC az Assassin’s Creed Chronicles: China folytatása lenne, sőt, esetleg az Assassin’s Creed Embers rövidfilmé, ahol Ezio az örökségét Shao Junra hagyja? „Time will tell…”

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu