Egy szuperhősös játékon dolgozott a Twisted Metal atyja! [VIDEO]

David Jaffe-nek sem jöhet össze mindig minden.

Jaffe a kilencvenes években egy bizonyos Twisted Metalt hozott össze, amit 2005-ben a God of War rendezői posztja követett. Legutóbbi játéka, a Drawn To Death nem nagyon lett sikeres (sőt, a multiplayeres, rajzolt stílusú játék inkább meg is bukott), ami miatt több alkalmazottját el kellett küldenie, továbbá a következő projektjét is törölnie kellett.

Erről tett közzé egy videót Jaffe. A játék egy szuperhős-központú játék lett volna négy fős kooperatív játékmenettel. Left 4 Dead és Doom egyben, ez lett volna a Guardians, amiben a szuperhősöknek démonok hordáival kellett volna megküzdeniük, története pedig egy börtönből való meneküléssel kezdődött volna – a négy hölgy belehalt a börtönkocsiban a balesetbe, de egy választási lehetőséget kaptak. Másvilág, vagy visszatérés szuperhősökként, hogy tisztára moshassák magukat? Egy kis értékelőrendszer is lett volna benne: minél jobban teljesítünk, annál jobb megváltást kaphattunk volna.

A videó csak egy kis koncepció, így játékmenet benne értelemszerűen nincs. Talán a Sony megfontolja Jaffe elképzeléseit. Talán a Sony visszatér a Twisted Metalhoz – például nem lenne butaság felújítani az első négy PS1-es címet. (Crashnek is összejött, ugyebár…)

Forrás: Comicbook.com

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu