Battlefield 2018: követni fogja a Call of Duty példáját?

Több pletyka is felbukkant az idei Battlefielddel kapcsolatban.

A VentureBeat ütősen kezdte a márciust – a Battlefield új felvonásáról regélnek, ugyanis idén ez a soros, nem pedig a Star Wars Battlefront. A játék neve Battlefield V lesz, de sokáig Battlefield 2 néven futott belső körökben – időszakilag pedig a második világháborúra tehető (kilenc évvel a Battlefield 1943 megjelenése után újra!), úgyhogy most fordul a kocka: a 2016-os Battlefield 1 (I. világháború) után a Call of Duty ment (II. világháború), amit most a Battlefield fog követni…

A játék NEM a 2005-ös Battlefield 2 felújítása lesz, és a II. világháborús környezetről az Electronic Arts és a DICE már több éve döntött… csak nem akarták azonnal a második világháborús környezetet ellőni. Ezért lépett előtérbe az 1914-1918-as háború, hogy aztán az 1939-1945 időszakba lépjenek akkor is, ha elbukott volna a Battlefield 1. A VentureBeat szerint a decemberi pletyka, ami a Battlefield: Bad Company 3 a vietnámi háborús környezetével kapcsolatban merült fel, smafu, de a jövőben ez is tervbe vehető lehet. Mivel mindez nem hivatalos még, nem szabad kapásból elhinni az egészet.

Majd meglátjuk, ahogy ezt olyan sokszor mondani szoktuk – állítólag az EA Playen fogják júniusban felfedni, hanem tavasszal, aztán ott megint kiadós játékmenetet kap, ahogy a Battlefield 1 tette két éve.

Forrás: VentureBeat

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu