Defiance 2050: ez lehet a Destiny-gyilkos? [VIDEO]

Egy tv-sorozaton alapuló játék feltámasztását láthatjuk.

2013-ban a SyFy, egy amerikai csatorna elindítja a Defiance névre hallgató sci-fi sorozatot, amiben a Földön az emberek mellett földönkívüliek is élnek. Ezzel egyidőben a Trion Worlds egy MMO műfajú játékadaptációval is bepróbálkozik PC-n, PlayStation 3-on és Xbox 360-on – benne bár a főbb események és karakterek a TV-ből megemlítésre kerültek, a játékosok többnyire szabad kezet kaptak. 2014: free-to-play rendszerre vált mindhárom platformon. 2016: a sorozat befejeződik.

2018: Matt „Destromathe” Pettit, a játék producere bejelenti, hogy a régi játékot újragyúrják, és Defiance 2050 néven fog feltámadni, és már nem csak PC-n, hanem PlayStation 4-en és Xbox One-on is fel fog bukkanni a többek között egy új osztályrendszerrel is rendelkezni fogó lövöldözés, ami kísértetiesen a Destiny stílusára kezd hasonlítani. (És Pettit nem említette meg ezt a játékot név szerint, de valószínűleg ez ellen kívánják elindítani a játékot majd.)

Míg a Destiny (2) többnyire az endgame irányába tolja a játékosokat, a Defiance véletlenszerű eseményekkel próbálkozott, amiben a játékosok ki- és beugrása bármikor és bármilyen szinten lehetséges. Ha a Defiance olyan szinten támad fel, ahogy a Final Fantasy XIV is tette (eredeti kiadása eléggé nagy kudarc volt 2010-ben, nem vicc…), akkor örülni fogunk. Egy kis „vadnyugati” sci-fi még elfér bőven a Destiny 2 (vagy a Warframe) mellett. Vajon be tudják-e tartani a „free-to-play AAA minőség” ígéretüket?

Forrás: GamesRadar

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu