Mark Hamill szívesen részt venne a The Witcherben!

MOZI HÍREK – Hamill „vakon” is elvállalná a szereplést a The Witcher Netflix-sorozatban.

Mark Hamillt úgy ismerhetjük leginkább, mint Luke Skywalker a Csillagok háborúja filmekből. Joker egyik ikonikus hangja is volt már, és a Star Citizenben is hallhatjuk majd. A múlt héten elég részletesen taglaltuk a The Witcher-sorozat karaktereinek a jellemzését (az író, Lauren S. Hissrich még Roachot is leírta!), és itt kerül a képbe Hamill.

Vesemil karakterjellemzésére jött egy olyan válasz egy Csillagok háborúja rajongói Twitter-fióktól, hogy „talán… Mark Hamillnek kellene szerintem alakítania őt”, amire Hamill ezt a választ adta: „Fogalmam sincs, hogy mi ez, vagy miről is szól, de egyetértek, nekem kellene játszanom [a karaktert]!”

Ez kicsit merész: Hamillnek fogalma sincs a The Witcherről, de ilyen válasszal rukkolt elő. A történetnek itt nincs vége: a The Witcher hivatalos Twitter-fiókja válaszolt neki egy Vesemir-képpel, amire ráphotoshoppolták Hamill arcát. Nem is rossz az elképzelés…

Ha a Netflix bízik a sorozatban, talán meg tudná oldani, hogy Hamillt is a stábba vegye – van pénzük rá…

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu