God Eater 3: fejlesztőváltás a háttérben

Nem a Shift, az előző részek fejlesztői állnak a hármas számú „istenfogyasztó” mögött…

A Bandai Namco Tokióban egy olyan rendezvényt tart, ami során bemutatásra került a God Eater 3 korai változata. Itt közölte a kiadó, hogy nem a Shift fejleszti a játékot, hanem a Marvelous első stúdiója (ők a Fate/Extella Linket is csinálják éppen). Tőlük nem olyan egyszerű olyan játékot mondani, amit a nyugaton sokan ismernek, de megpróbálkozunk vele: Harvest Moon: A New Beginning (Nintendo 3DS), Harvest Moon: Animal Parade és Tree of Tranquility (Nintendo Wii), Valhalla Knights-széria (PlayStation Portable, PlayStation Vita)… csak összehoztuk.

A csapat főbb embereit is megerősítette a kiadó: Hiroshi Yoshimura (a franchise általános rendezője), Yuusuke Tomizawa (a franchise általános producere), Wataru Atsumi (rendező), Yuya Tomiyama (producer), és az egyedüli Marvelous-os Ittetsu Suzuki (fejlesztésért felelős rendező) – Suzuki hatása érzékelhető amúgy a játékon, főleg azoknak, akik a Soul Sacrifice-ot ismerik (és ott is hasonló posztot töltött be).

A God Eater 3-ról lesz egy stream magyar idő szerint május elsején hajnalban – ha esetleg lesz számunkra fontos részlet benne, visszatérhetünk rá. A játéknak amúgy nincs megjelenési dátuma – csak annyit tudunk, hogy PlayStation 4-re és PC-re készül.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu