Film készül a F.E.A.R.-ből

MOZI HÍREK – A Machinima készíti, amely a Warner Bros. Digital alvállalkozása és Greg Russo írja a forgatókönyvet.

A videojátékokból újabb és újabb filmes adaptációk készülnek. Nemrég jelentették be, hogy a Monster Hunterből film készül Milla Jovovich főszereplésével,  most pedig a 2005-ös, horror témájú F.E.A.R.-ből láthatunk majd egy várhatóan kisebb költségvetésű alkotást a Machinima, a Warner Bros. Digital leányvállalatának kiadásában.

„Veterán játékosként igazi megtiszteltetés, hogy a Machinimával együtt dolgozhatom, lévén a F.E.A.R. igazán különleges helyet foglal el a szívemben és alig várom, hogy a játékszenvedélyemet ebben a formában is kiteljesíthessem.” – magyarázta Russo a The Hollywood Reporternek adott interjújában.

A film nem kerül majd mozikba, hanem online lehet majd megtekinteni. Russo emellett nem csak az első ilyen, kisebb költségvetésű, ám a játékokhoz hűbb alkotáson dolgozik. Korábban a Street Fighter és a Halo tévésorozatnál tevékenykedett, illetve a James Wan-féle Resident Evil rebootnál is ő írja a forgatókönyvet, illetve az új Mortal Kombat filmét is.

A F.E.A.R. egy igen legütős horror FPS trilógia volt, melynek első részét még a GameStarban teszteltem. Egy kezdő rohamosztagos történetét mesélte el, aki a F.E.A.R. nevű különleges, paranormális esetekkel foglalkozó egység tagja volt és egy Alma nevű rettenetes képességekkel ellátott kislánnyal került szembe. A második epizód retrotesztjét itt olvashatjátok.

FORRÁS: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu