Alaposan eltolták a Metro Exodus megjelenési dátumát!

A rendkívül látványos, PS4-re, PC-re és Xbox One-ra készülő orosz posztapokaliptikus játék fejlesztői rossz hírekkel szolgálnak.

Bár a Metro Exodus megjelenésekor még 2018-at jelölték meg PC-re és konzolokra, sajnos most derült ki, hogy már csak 2019-ben kaphatjuk meg a játékot. Semmilyen magyarázattal sem indokolták meg, hogy miért kellett eltolni a megjelenés dátumát.

Ráadásul még konkrét dátumot sem kaptunk, a THQ Nordic kiadó a sajtóközleményében mindössze annyit írt, hogy 2019 január és március közé tehető az FPS boltokba kerülése. Szerencsére a célplatformok nem változtak, továbbra is PS4-re, PC-re és Xbox One-ra készül az orosz cím, illetve a PC-s verziót nem tolták el még későbbre, ahogy ez bizonyos játékok esetében elő szokott fordulni. A játékból egyébként eddig csak két trailer látott napvilágot.

A Metro Exodus-ban ismét Artyomot irányíthatjuk majd a jó ismert posztapokaliptikus univerzumban, a különbség mindössze annyi lesz, hogy lényegesen nagyobbak is nyitottabbak lesznek a bejárható területek, tehát az open world játékstílus egyfajta megvalósítását láthatjuk majd ebben a címben is.

A sorozat Redux – mindkét eddigi két játékot magában foglaló – verzióról való tesztet itt olvashatjátok

FORRÁS: Gamespot

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu