Overwatch 2? A Blizzard egyelőre nemet mond

A kiadó inkább továbbra is javítani szeretné a mostani verziót és új tartalommal gazdagítani.

Egy különleges rendezvény során nyilatkozott arról a Blizzard, hogy egyelőre egész biztosan nem gondolkoznak azon, hogy az Overwatch 2-őt elkészítsék, inkább folyamatosan update-elik és javítják az eredeti játékot, hogy a rajongóik elégedettek lehessenek.

„Most, hogy már kétéves a játék, annak örülünk, hogy van egy sikeres hat vs hat játékunk, amely arra is megtanított, hogy mennyire fontos a közösség szava.” Kommentálta az Overwatch egyik fejlesztője a GameSpotnak adott interjújában. „A célunk az, hogy továbbra a közösségre koncentráljunk.”

„Kevesen tudják, de a csapatunk már sokkal nagyobb, mint a játék megjelenésekor, de rájuk azért van szükség, hogy új térképeket, hősöket, eseményeket készítsenek a játékhoz. Egy jó ideig még arra koncentrálunk, hogy az Overwatch-ot támogassuk és boldogok vagyunk, hogy egy ekkora címen dolgozhatunk.”

Valahol érthető, hogy a Blizzard álláspontja, hiszen jelenleg 40 millió Overwatch játékosuk van, ami elképesztően durva szám.

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu