Több játékon is dolgozik már a Quantic Dream! [VIDEO]

A franciák sikeresek a Detroit: Become Humannel… de már a jövőben gondolkodnak.

Bár az Egyesült Királyságban nem tudtak a megjelenés hetén többet eladni az androidos PlayStation 4-exkluzívból mint a PlayStation 3-ra (majd később PS4-re is) készített Heavy Rainből (mégpedig abból négyszer többet sikerült eladni, ami azért elég meredek – így is elérte az első helyet a ködös Albionban a Detroit: Become Human), a francia JeuxActunak David Cage, a Quantic Dream főnöke azt mondta, hogy a Detroit lett a stúdió eddigi legnagyobb rajtját bemutató játéka. (Ebben valószínűleg közrejátszott az amerikai régió.) Már vannak adataik is, de még túl korai erről hivatalosan beszélni.

Cage a francia nyelvű videóban arról is beszélt, hogy több projekten is dolgozik a Quantic Dream, ami valószínűleg már azt is jelenti, hogy az egyikük prototípusként szolgál a következő játékukhoz. A Detroit: Become Human is eredetileg egy PlayStation 3-as techdemóként indult (és annak a neve Kara volt).

Talán az E3-on fogunk hallani arról, hogy mennyit sikerült addigra eladni a május 25-én megjelent Detroitból.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu