[E3 2018] Nem lesz Battle-Royale mód a The Division 2-ben, Raid viszont igen [VIDEO]

Kaptunk továbbá egy cinematic trailer-t és egy játékmenet videót is a Ubisoft shared-world shooter-éhez.

Még a Microsoft konferenciáján megtörtént a formális bejelentése a The Division 2-nek egy játékmenet videó keretében, bővebb információkra, emellett pedig még több videóra viszont egészen a Ubisoft konferenciáig kellett várni. Megtudtuk többek között, hogy a második rész már alapból az end-game mentalitás jegyében készül, így a játék narratívája természetesen fog ehhez hozzáilleszkedni és már launch-nál lesznek raid-ek is.

A level cap ezúttal már 30 lesz, a fejlődés viszont ezután sem áll le. Ezúttal különböző specializálódások közül lesz lehetőségünk majd választani, amelyek alapjaiban változtatják majd meg a játékmenetet, hiszen ezt követően új skill mod-okkal, talentekkel, különleges fegyverekkel és eszközökkel gazdagodhatunk.

A Ubisoft emellett a PVP-re is kiemelt figyelmet fordít. Teljes mértékben újragondolták és kicsiszolták az előző részben debütált Dark Zone-t, valamint maximum 8 fővel játszható, nagy kihívást jelentő raid küldetések is bekerülnek, ahol a kommunikáció kulcsfontosságú lesz.

Természetesen a játék a launch után rendszeres frissítések által tovább bővül majd, történetközpontú küldetésekkel, térképbővítésekkel, új játékmódokkal. Mindezeket pedig minden játékos ingyen kapja majd meg. Arra a kérdésre pedig, hogy a The Division 2-ben lesz-e Battle Royale mód, a Ubisoft szimplán azt válaszolta: „Nope”.

A The Division 2 március 15-én jelenik meg, 2019-ben, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu