Késik a Mechwarrior 5

Hivatalosan is eltolták a Piranha Games által fejlesztett, sztoriközpontú Mechwarrior 5: Mercenaries megjelenését 2019-re.

Már hosszú évek óta lehet hallani erről a játékról, viszont csak 2016-ban lett először hivatalosan bejelentve. Akkor még a hivatalos megjelenési dátumnak 2018-at tűztek ki, de úgy néz ki, hogy ezt a dátumot nem tudja a csapat tartani. A Twitter-en a fejlesztőbrigád egy rövid üzenetben közölte viszont a rajongókkal, hogy a csúsztatásra azért van szükség, hogy megcsinálhassák az eddigi legjobb élményt kínáló Mechwarrior játékot.

A játékokhoz kapcsolódó rendezvénysorozat, a MechCon december 1-én lesz megtartva Vancouver-ben, a Piranha Games pedig azt ígéri, hogy addigra konkrétabb információkkal szolgál majd a megjelenéssel kapcsolatban, továbbá megmutatnak majd egy gameplay demo-t is.

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu