Újabb képeken feszít a Yakuza 3 PlayStation 4-es átirata

Nemsokára megjelenik Japánban a Yakuza 3 PlayStation 4-re. Bár nekünk még várnunk kell rá egy keveset, legalább pár képet kaptunk a SEGÁtól…

Mondjuk a SEGA döntése felettébb megkérdőjelezhető. No nem a képekre gondolunk itt, hanem azok méretére. Mi a csudát gondolt a japán kiadó ezzel a lépéssel?

A méret (vagy legalábbis annak hiánya…) ellenére is láthatjuk Kazuma Kiryut, aki nem csak az ökleit veti be a közelharcok esetén. Ha pedig igen, akkor még a heat rendszer segítségével speciális támadásokat is bevihet, ami további brutalitást eredményez…

Néhány kép azért a környezetre koncentrál, így a tokiói Kamurocho mellett Okinawa is látható, még ha itt-ott el is kél egy nagyító hozzá. (A hetedik képhez pedig nem fűznénk kommentárt…)

A Yakuza 3 PlayStation 4-es kiadása a hazai pályán augusztus nyolcadikán fog elstartolni. A nyugati dátumra még tippelni sem merünk, de a SEGA már hivatalosan megerősítette, hogy sor fog kerülni a lokalizációra.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu