Elképesztően nagy bukás a The Culling 2

„Hamarosan beszélünk”, nyilatkozott a játék mögött álló kiadó, a Xaviant.

Úgy tűnik, hiába elképesztően népszerűek manapság a Battle Royale címek, nem mindegyik játéknak sikerül betörnie a nagyok (Fortnite, PUBG) közé. Nem olyan rég például Cliff Blezinski játéka, a Radical Heights bukott meg csúfosan – méghozzá a szintén besült Lawbreakers után. Úgy tűnik, a következő a soron a The Culling 2, amely mindösszesen egy hete jelent meg.

A Steam felhasználói kritikák mindösszesen 13%-a pozitív a játékkal kapcsolatban, az eladások rendkívül rosszak és volt olyan, hogy mindösszesen egyetlen egy ember játszott vele. A játék iránt felhozott kritikák között szerepel többek között az, hogy rendkívül polírozatlan, illetve hogy nulla identitással rendelkezik, és csak egy a sok játék közül, mely trendeket hajhászva próbál bevételt szerezni magának. Az első The Culling bár szintén nem volt egy nagy eresztés, legalább volt valami egyénisége, ami kiemelte a hasonszőrű játékok közül, itt azonban még ez sincs meg.

Egyébként a legtöbb játékos, aki egyidejűleg játszott a játékkal, a legjobb esetben még 12622 volt (a megjelenés után), azonban ez mostanra szépen lekúszott 249-re. Azonban nemrég például csak egy ember játszott vele.

A játék kiadója kénytelen volt valamit reagálni erre az egészre, és elég erősen azt sugallták, hogy a játék jelenlegi teljesítménye és fogadtatása komolyan veszélyezteti a stúdió jövőjét. Megígérték, hogy később több információval jelentkeznek majd, de egyelőre meg kell beszélniük pár dolgot.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu