Már lehet jelentkezni a PlayStation 4 6.00 firmware bétatesztjére!

Nemsokára újabb nagy ugrást fog a Sony megtenni a PlayStation 4 rendszerszoftverével, amit ezúttal is kipróbálhat a többiek előtt néhány szerencsés, aki erre vállalkozna.

A Sony Interactive Entertainment általában évente egyszer, az év vége felé ugrik egy nagyobbat a PlayStation 4 firmware-ével. Itt a „felest” értjük. 5.00, 5.50, ilyesmi – most a 6.00-ra várunk, és várhatunk is, mivel a japánok bejelentették, hogy már lehet regisztrálni a bétatesztre. Mindössze két feltételnek kell megfelelnünk: legyünk tizennyolc évesnél idősebbek és rendelkezzünk egy élő PlayStation Plus vagy PlayStation Now előfizetéssel. Július huszonhetedikéig lehet jelentkezni.

Az észak-amerikai profillal rendelkezőknek itt, a japánnal itt lehet jelentkezni. Az európai link még nem él, de itt kell próbálkozni talán 20-ától, addigra a Sony talán működésre bírja Európában is a jelentkezést…

Talán pont a hatos firmware-rel lesz lehetőségünk PlayStation Network-azonosítót váltani, amit már több éve kérnek világszerte a játékosok. Majd meglátjuk.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu