Mérföldkőhöz érkezett a Detroit: Become Human!

A Quantic Dream legújabb, két hónapja PlayStation 4-re megjelent játéka egy fontos eredményt ért el.

A játék hivatalos Twitter-fiókja közölte az adatot, ami kicsit meglepően későn került a nyilvánosság elé, ám továbbra is elfogadható eredménynek kezelhetjük, amit a franciák mondanak: „Most már több mint másfél millióan játszottatok a Detroit: Become Humannel, és összesen több mint húsz millió órát töltöttetek el vele!” Ezzel gyorsan ki is matekozhatjuk: egy játékos átlagosan legalább 13,3 órát (!) töltött el az androidok és az emberek konfliktusával átszőtt amerikai városban.

Bár egy egész elfogadható adatnak tekinthetjük ezt a 1,5 milliót, azért talán többet is elvárhatunk David Cage-éktől, hiszen a Beyond: Two Souls és a Heavy Rain is talán messzebb jutott a PlayStation 3-on (utóbbi januárban érte el az öt milliót, igaz, itt beszámították a PS4-es újrakiadást is). Persze még alig több mint két hónapja, május 25-én jött ki a játék, de azért az előző konzolgeneráció óta mainstreamebb lett a játékipar…

Ettől függetlenül gratulálunk a Quantic Dreamnek!

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu