Az ARK készítői véletlenül idő előtt leleplezték az új játékukat [VIDEO]

Úgy tűnik, hogy az ARK mögött álló Studio Wildcard hamarosan tovább bővíti a videojátékos katalógusát.

Idő előtt kiszivárgott az Atlas című játék előzetese, amely a videó alapján leginkább egy ARK és Sea of Thieves keveréknek tűnik. Játékmenet terén eléggé a stúdió előbbi címére hajaz, viszont ezúttal dínók helyett kalózos körítés lesz a középpontban. Egyébként az előzetes eredetileg az ARK hivatalos csatornáján jelent meg egy reklám formájában, onnan pedig hiába szedték le a fejlesztők gyorsan, tudjuk, hogy ami egyszer az internetre felkerül, az ott is marad.

Ahogy az előzetesből is látszik, a ko-operatív mókán lesz a hangsúly, miközben a játékosok együtt kormányozhatnak majd hajókat és harcolhatnak csontvázak hordái ellen különféle kincsekért, vagy valós időben hajós ütközetek részesei lehetnek. Az engine egyébként elvileg ugyanaz, ami az ARK-t is hajtja.

Ami pedig az ARK-t illeti: a készítők ezen is aktívan dolgoznak továbbra is, az új kiegészítője például november 6-án fog megjelenni, amely az Extinction névre hallgat.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu