New York utcáin van a Red Dead Redemption 2!

A Rockstar és a Take-Two nem kispályázik a Red Dead Redemption 2-vel – éppen ellenkezőleg…

Az E3 előtt megszoktuk már, hogy néhány játék beteríti Los Angeles falait, épületeit. Igen ám, de az idei már közel két hónapja véget ért, úgyhogy nem emiatt költ pénzt a fejlesztő és a kiadó a marketingre… hanem egyszerűen azért, mert bíznak a játékban, amit forradalminak is mondtak már. (Erről írtunk is néhány napja.)

A Twitteren bukkant fel ugyanis a lenti két fotó, amin bizony már látható: New Yorkban terpeszkedik komoly hirdetésekkel a Red Dead Redemption 2, ami az idei év talán legkomolyabban fogyó játéka lehet még. Amúgy a játékot augusztus 15-éig lehet előrendelni úgy, hogy kincses térképet kapunk mellé, és az is benne van a pakliban, hogy a Gamescomon még többet megtudjunk a western-kalandokról.

A Red Dead Redemption 2 október 26-án fog megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu