Új projekten dolgozik a Remedy, itt vannak az első részletek

A Gamescom 2018 alkalmából az Alan Wake fejlesztői megosztottak pár részletet az új projektjükről.

A Remedy új projekjéről már ezelőttt is hallottunk, viszont csak most osztott meg konkrét információkat róla a stúdió. A neve Vanguard lesz és az Unreal Engine 4-et fogja használni. Egyelőre csak egy kis csapat dolgozik rajta, viszont a céljuk az lesz, hogy kitolják a többjátékos élmény határait és új szabályokat fektessenek le. Egyébként segíteni fogja őket a Northlight Technology Grup és a Remedy belsős csapatai is.

Ebből kifolyólag a Remedy egy álláshirdetést is fellőtt és képzett, Unreal Engine 4-ben jártas embereket keresnek, akik szeretnének csatlakozni a projekthez. Sajnos azt nem tudjuk, milyen játékról lehet szó pontosan, mindenesetre több, mint valószínű, hogy fogja használni a ray-tracing technológiát, hiszen az Unreal Engine 4 ezt már támogatja, illetve a Remedy azon vállalatok egyike, akik próbálják előtérbe helyezni ezt a technológiát.

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu