Nemsokára New Game+ módot kap a Spider-Man!

A God of Warral ellentétben úgy tűnik, hogy nem kell hónapokat várni arra, hogy újra átélhessük egy nagyobb nehézségi szinten Pókember kalandjait.

A Spider-Man nem lett rossz játék (mi is leteszteltük), de, ahogy ez sok egyjátékos címtől elvárható manapság, nem rendelkezik New Game+ móddal (ellenben egy halom easter egg és titok van benne). Még nem rendelkezik, ugyanis az Insomniac Games, a játék fejlesztői a Twitteren feltett kérdésre megerősítették, hogy jelenleg is dolgoznak rajta, és most éppen finomhangolják azt.

Persze még nem tudjuk pontosan, hogy mit tartalmazhat a New Game+ mondjuk azokon túl, hogy Pókember öltözékei megmaradnak és az ellenfelek erősebbek lehetnek, de talán elvárhatjuk az Insomniactól, hogy itt is egy kis csavarral pezsdítsék fel a kihívást.

Ha hivatalosan is bejelentik, hogy mikor jön a New Game+ a pénteken megjelent Spider-Manhez, akkor visszatérünk rá – akkor valószínűleg a tartalmát is közölni fogja a Sony és az Insomniac Games. Talán addigra az első értékesítési adatok is befutnak…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu