Újabb jel a Cyberpunk 2077 megjelenési dátumára?

Egy török forgalmazó valamit már tudhat.

A Bilkom, akik Törökországban már kiadták a CD Projekt RED-től a The Witcher 3: Wild Huntot, egy tweetben azt írták, hogy a Cyberpunk 2077, a lengyel csapat következő játéka 2019-ben fog megjelenni. Persze a tweet gyorsan törlésre került, és, ahogy az ilyenkor lenni szokott, az internet nem felejt, ugyanis egy screenshot formájában megmenekült az üzenet!

Ha még emlékszünk rá, másfél évvel ezelőtt, még 2017 márciusában egy jelentésben arról volt szó, hogy „a projekt eléggé előrehaladott állapotban van”, ami azért is fura, mert akkor még több mint egy évre volt a „normális” bemutatótól a Cyberpunk 2077.

Viszont a CD Projekt RED bevállalhat egy-két halasztást a jó minőség érdekében, és mivel a Cyberpunk 2077 egy olyan játék, amit nagyon sokan várnak (és ami Mike Pondsmith, a Cyberpunk 2020 társasjáték kitalálója szerint is még „pár évre” van a rajttól…), van a halasztásban ráció…

…és akkor még gondolkodjunk el azon, hogy a next-gen megjelenésben is gondolkodik talán a CD Projekt RED, ami a 2020-as rajtot teszi inkább valószínűnek. Szóval Cyberpunk 2077, talán 2019-ben. Talán nem.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu