Hatalmas első napi patchet fog kapni a Call of Duty: Black Ops IIII!

Már-már nevetségesen nagy lesz, és ez ellen már védekezik egy Egyesült Királyságbeli üzletlánc is.

Nos, akik lemezesen vásárolnák meg a Treyarch játékát, csalódni fognak. Nekik ugyanis le kell tölteniük egy első napi patchet, ami úgy uszkve 50 gigabyte. ÖTVEN GIGABYTE. Az konkrétan egy kétrétegű Blu-ray lemez. Szóval semmi haszna nincs a lemezes kiadásnak… de összehasonlításképp a digitális letöltés 55 gigabyte. Ez azért nevetséges, akárhogy is nézzük. Nem mindenkinek van gyors, gigabites internete!

Az Activision elárulta, hogy a telepítés 30%-át elérve már a Blackout mód (a battle royale) már játszható lesz, ami öröm az ürömben – itt az Update to Latest Version gombra kell klikkelni, ha így tennénk. Aztán üröm az örömben az, hogy ezt írja a kiadó: „Egy optimalizált letöltési élményért” (itt félbeszakítjuk az idézetet, tényleg EZT írták!) „a játékosoknak 112 GB-nyi szabad hellyel kell rendelkezniük – ez nem a letöltés mérete, hanem a telepítési folyamathoz szükséges hely. A végleges telepítési méret kb. 55 GB lesz.” Egyre nagyobbak a játékok…

A GAME, az Egyesült Királyság egyik nevezetes játékbolthálózata, ez ellen védekezik is: engedélyt kaptak az Activision Blizzardtól, hogy október 11-én, ottani idő szerint este hat órától (ez itt hét óra lenne) értékesíthessék a Call of Duty: Black Ops IIII-et, hogy elkezdhessék időben letölteni a patchet. Ilyesmit vajon fognak csinálni errefelé is?

A Call of Duty: Black Ops IIII október 12-én jelenik meg PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Forrás: WCCFTech, GamesIndustry

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu