Metroid: Brie Larson mint Samus?

MOZI HÍREK – A BossLogic elképzelte, hogy milyen lenne, ha Brie Larson (Captain Marvel – március elején kerül a mozikba) alakítaná Samus Arant egy Metroid-filmben.

A BossLogic Twitterén látható egy gyors ábra arról, hogy Larson miként festene a Nintendo egyik legrégebbi franchise-ának főhősnőjeként. Mindkét fotó oldalnézetből ábrázolja Larsont – a bal oldali kép a Zero Suittal, a jobb oldali pedig Samus klasszikus páncélzatával mutatja meg nekünk a karaktert.

A Nintendo nem nagyon hajlandó filmekre – a Super Mario Bros. kilencvenes évekbeli adaptációja óta nem láttunk semmit sem a nagy N-től a nagy vásznon, holott John Woo 2004-2007 között ezen dolgozott a Metroid hardcore rajongóinak kedvezve, de mivel a játék maga erősen más sci-fi filmekre hajaz történetileg, ebből sem lett semmi, ahogy abból sem, hogy egy írócsoport Samus eredettörténetéből kreált volna valamit, de a Nintendo nem nagyon bökött ki semmit sem ezzel kapcsolatban.

Jordan Vogt-Robertsnek (Kong: Koponya-sziget) is lenne egy ötlete a filmre – ő Nicolas Winding Refn Drive – Gázt! koncepciójához hasonlóan filmesítené meg a Metroidot, amiben Larson is szívesen részt venne…

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu