Animációs sorozatot kap a Devil May Cry!

MOZI HÍREK – November 16-ára Adi Shankar, a már a harmadik évad felé tartó Netflixes Castlevania animációs sorozat felelős producere megígért egy bejelentést. Nos, ez lenne az!

Az IGN-nek Shankar megerősítette, hogy a Capcom Devil May Cry franchise-ából készít egy animációs sorozatot, és ami még inkább meglepő: a DMC univerzuma ugyanabban lesz, amiben a Castlevania is! Shankar ezt egy „bootleg multiverzumnak” nevezi: „Kezdődjenek a spekulációk, találgatások. Olvass bele olyan mélyen, amennyire akarsz.” Ez arra utalhat, hogy a Devil May Cry és a Castlevania karakterei akár itt-ott egymással találkozhatnak. Dante mint vámpírvadász? Nem hangzik akkora balgaságnak…

„Én magam szereztem meg [a Devil May Cry] jogait, így a hollywood-i vesztesek nem fogják ezt is elb_szni!”, tette hozzá Shankar, aki így nagyobb kreatív szabadságra is szert tehet. További információkat még nem tudunk, de mivel Shankar kezei közül a Castlevania nem rossz, bízhatunk benne, hogy a Devil May Cry sem lesz gyenge eresztés.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu