Alien: Blackout: a The Game Awardson kerül bejelentésre?

Új Alien-játékra készülhetünk, ez már szinte biztos!

„Worlds will change”, azaz „A világok változni fognak” – ez a The Game Awards idei szlogenje, és a tweeten láthatjuk ezt a mondatot többszörösen megismételve, és egy nagy W is ott van a bal sarokban, ami az Alien-franchise Weyland-Yutani cégére utalhat. Hideo Kojima is posztolt két képet, ahogy a 20th Century Foxnál megejtett látogatásakor az Alienes poszter és tojás mellett pózol, amire szintén a szlogent kapta válaszként a TGA Twitter-fiókjától.

Aligha véletlen: a 20th Century Fox ugyanis bejegyeztette az Alien: Blackout védjegyet, mégpedig „számítógépes játéklemezek, szoftverek, főképp videojáték-szoftverek” kategóriában. Azaz egy játékra készül a cég. A Foxnext logóját tartalmazó AlienBlackout és Alien_Blackout Twitter-fiókok is megtalálásra kerültek; mindkettő szeptemberben lett regisztrálva.

Nagyon is úgy tűnik tehát, hogy a magyar idő szerint december 7-én, a hajnali órák során megrendezésre kerülő The Game Awardson ez lesz az egyik nagy bejelentés. Mivel az Alien: Isolation igencsak jó játék lett, bizakodva várjuk az Alien: Blackout első részleteit…

Forrás: Gematsu, Jeuxvideo-Live

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu