Far Cry: New Dawn: derült égből folytatás! [VIDEO]

Poszt-apokaliptikus Far Cry a Far Cry 5 helyszínén: közvetlen folytatás 17 évvel a Far Cry 5 eseményei után, és nem igényli az előző játékot!

A Highwaymen (magyarul is furán hangzik: Autópályaemberek…) vezetői, Mickey és Lou kifosztogatja a túlélőket, és nekünk kell végre megállítanunk az ikrek rablótúráját Hope megyében, ami a nukleáris katasztrófa utánra tehető történetileg. Egy csapatot formálhatunk, hogy a túlélőkkel együtt béke legyen végre (és a területekért is ellenük fogunk küzdeni), és a sajtóközlemény Joseph Seed megtalálásának lehetőségét is megemlíti.

Bázisépítésre is készülhetünk (nyolc alapegység lesz: munkapad, edzőtábor, robbanékony anyagok laboratóriuma, garázs, gyógyító kert, kartográfia a feltérképezéshez, felfedezések, továbbá gyengélkedő), és eközben a specialisták segíthetnek a fegyverek és járművek megalkotásában. Ahogy bővül a bázisunk, úgy lehet még erősebb felszerelésünk (ez mintha echte Far Cry Primal lenne…). A felfedezőtúrák az Egyesült Államok több területére is elvihetnek minket, így néhány ismerős helyszín is felbukkanhat poszt-apokaliptikus formában. A csavar? A felfedezőtúrák és a Highwaymen védelmi állásai végigjátszásonként eltérőek lesznek.

A Far Cry: New Dawn itt is alapból úgy lett bejelentve, hogy a 40 dolláros/eurós (~13 ezer forintos!) alap kiadáson túl lesz egy Deluxe Edition (55 dollár/euró – kb. 18 ezer forint), ami a Hurk Legacy és a Knight Packot, továbbá a Rat4 Blast Off, illetve az M133M Retro Sci-Fi skinjét tartalmazza. Az előrendelésért a Unicorn Trike skin jár. A játék február 15-én jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Csak nekünk van olyan érzésünk, hogy itt a RAGE 2 és a Far Cry: New Dawn pontosan ugyanazt akarja összehozni…?!

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu