Nem lesznek véletlenszerűen generált részek a Cyberpunk 2077 nyílt világában!

A No Man’s Sky által is alkalmazott procedurális világalkotást a CD Projekt RED nem fogja kiaknázni a Cyberpunk 2077-ben.

A francia JeuxActuval beszélgetett egy kiadósat Maciej Pietras, a Cyberpunk 2077 vezető filmes animátora: „Nehéz a Cyberpunk 2077 nyílt világát lemérni. Ha a The Witcher 3-éhoz kellene hasonlítani, akkor mondjuk azt, hogy annak hossza terjedelmes volt: egy nyílt világ volt hatalmas, természetes területekkel. Az A pontból B pontba való közlekedés sokáig tartott, mert lovon ültél, és a játék horizontálisan (vízszintesen) ki lett nyújtva. A Cyberpunk 2077 világa mindenek felett vertikális (függőleges) – mindenhol épületek vannak, és emiatt nehéz a kettőt egymáshoz hasonlítani. A demóban láttad a karaktert, hogy a lakásában felkelt, kinézett az ablakon, és egy élő világot látott. Hogy kijuss onnan, a liftet kell használnod, mivel egy épületnek több emelete is van. A játék megengedi, hogy több épületbe is benézhess, tudván, hogy minden kézzel készült, mert mi abban hiszunk, hogy a minőség az első, és az a kézi alkotás során valósul meg. Semmi sem procedurális (véletlenszerűen, algoritmusok révén alkotott) a világban. Night City (amiben az egész játék játszódni fog – egy hatalmas metropolisz, amit felfedezhetsz; lesznek macskák és kutyák is, de állatok tekintetében ennyi) hatalmas lesz a függőlegességének köszönhetően.”

A Cyberpunk 2077 megjelenési dátuma még nem ismert. Elvileg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re készül.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu