Elkészült a Death Stranding első két órája?

A játék titkolózik, de készül…

Aki Saito, aki a Kojima Productionsnél nemrég kezdett dolgozni marketing/kommunikációs főnökként, a Twitteren egy igazán izgalmas posztot publikált: „Megmutattuk a Guerrillás testvéreinknek az első két órát. Igen, Hideo [Kojima] mutatta be [nekik]! (A játék még nem teljesen kész…) A kép a két stúdió közti barátságot mutatja be! Megőrzi a közös titkainkat!”

Nem talált szavakat a Guerrilla Games a Death Stranding láttán! Az ő enginejüket (Decima) használó Hideo Kojima-játék erősen meglepte a holland csapatot. Kojima nemrég ellátogatott Amszterdamba, hogy bemutassa a csapatnak a Death Strandinget. A privát bemutatóról két Guerrillás is írt Twitteren. Hermen Hulst, a Guerrilla társalapítója és egyik főnöke ezt írta: „Három éve a Kojima Productionsnek adtunk ebben a dobozban egy másolatot a Decima engine-ből. Ma Hideo Kojima visszajött a Guerrillához, hogy megmutassa azokat a hihetetlen dolgokat, amiket ezzel csinált a Death Strandingben. Le vagyok nyűgözve!

Mathijs De Jonge, a Horizon Zero Dawn rendezője (aki feltehetőleg már gőzerővel dolgozik a folytatáson… talán next-gen címként?) is reagált Hurst kommentjére, de ő sokkal szűkszavúbb volt: „Nagyon lenyűgöző volt, amit ma láttunk. Szó nélkül maradtam tőle…”

Ezzel tehát már egy újabb csapat látott belsős demót a Death Strandingből – mindenesetre ez egyfajta támpont arról, hogy mikor jöhet ki PlayStation 4-re a Death Stranding, főleg úgy, ha ez is hasonlóan rövid lesz a Metal Gear Solid első négy részéhez hasonlóan. (Főleg az első és a negyedik tűnt rövidnek.) Viszont Troy Baker tweetjét itt meg kell említeni – a Twitteren néhány napja indult be az, hogy sokan összevetik 2009-es képüket a 2019-essel. Ezt Baker is megtette, de egy kicsit kacifántos módon. A játékokban gyakran szinkronként feltűnő Baker ugyanis 2009-es képeként Snow-t rakta be a Final Fantasy XIII-ból, a 2019-esnek pedig a Death Stradinges karakterét, az arany maszkos figurát használta. A komment pedig „#2009vs2019 …?”, ami arra utalhat, hogy idén talán megjelenhet Hideo Kojima titokzatos játéka PlayStation 4-re.

2019 már többször is felbukkant lehetséges megjelenési évként, de majd meglátjuk – csak a sötétben tapogatózunk.

Forrás: WCCFTech,DualShockers, Jeuxvideo-Live

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu