A barátaink is kipróbálhatják majd az Anthem VIP demóját! [VIDEO]

Nem kell egyedül nekiülnünk a BioWare új játékából az (első) ízelítőnek.

Nemsokára elindul az Anthem VIP demója, amihez PlayStation 4-en előrendelés, Xbox One-on és PC-n pedig vagy előrendelés, vagy EA Access, Origin Access, vagy Origin Premier előfizetés szükséges. Ez a béta január 25-én, magyar idő szerint este hét órakor kezdődik, és 27-éig fog tartani. Az Xbox One/PC felhasználók 23-ától nekiülhetnek a preloadnak, de a PlayStation 4-esek itt is sikeresen rövidet húztak – a közel 30 GB-os klienst 25-én kell letölteniük. (Mintha az Electronic Arts nem lenne oda a Sony-ért…)

De nem muszáj egyedül játszanunk! Ha ide klikkelünk, és jogosultak vagyunk a VIP demóra, akkor a Refer a Friend-re klikkeljünk. Itt kapunk egy linket, amit három barátunknak elküldhetünk, hogy velük együtt játszhassunk két napig anélkül, hogy nekik bármilyen előrendelésre vagy előfizetésre szükségük lenne. Csak be kell lépniük az EA-fiókjukba.

Az Anthem első demójában részt vevők kapnak majd a játék bolti változatában egy exkluzív tárgyat. Aki pedig az első demó után a publikus demóban folytatnák azt, amit a jövő hétvégén elkezdenek, megtehetik – a BioWare ugyanis átemeli az eredményeinket a február elsején este héttől a február harmadikáig tartó „nyilvános demóba”.

Az Anthem, ami február 22-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, egy videósorozatba is belevágott. Az első rész a történetről, a szintlépésekből fakadó fejlődésünkről, és a testreszabásról beszél.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu