Microsoft: „Olyan nagy jelenlétünk lesz az E3-on, mint eddig is!”

Phil Spencer, az Xbox-vezér ennyire bízik az idei előadásukban (ahol talán már bejelenthetik a következő Xboxot, amire tavaly már utalt is…).

Larry Hryb, ismertebb nevén Major Nelson, meginterjúvolta Spencert, aki a Microsoft játékokért felelős alelnöke. Először is burkoltan a PlayStationre utalt (mivel a Sony idén teljesen kimarad az E3-as buliból): „Voltak E3-as hírek az ősz folyamán, és belsőleg arról beszéltünk, hogy merjünk-e nagyok lenni, vagy spóroljunk-e pénzt… mit jelent ez? Aztán azt mondtuk, hogy nem, a saját dolgunkat fogjuk csinálni. Elmegyünk [az E3-ra] és olyan nagyok leszünk mint eddig. Imádom ezt a lehetőséget, hogy együtt lehessek a rajongókkal és az iparral. Ismersz engem jól – olyannyira az átlátszó megközelítést támogatom mint amennyire azt csak lehet!”

Szóval Spencer, aki azt is mondta, hogy nem kizárólag konzolos játékokról lesz szó (mivel azt szeretné a Microsoft előadni, hogy milyen Xbox-rajongónak lenni), a jelen (Xbox One S/X) mellett igyekszik azért egyensúlyt tartani a jövővel (Anaconda? Lockhart? Scarlett? – ezekről részletesen is szó volt korábban többször is, legutóbb ezen a héten). Szerinte egy tíz éves távlatban a PC-s és mobilos játékosokban kell gondolkodni, de most (még) a konzolos játékosokban.

A podcast itt található. Érdekes lesz látni, hogy a Sony és a Nintendo nélkül (ők sem állnak színpadra, hanem egy Nintendo Direct streammel helyettesítik a műsort) milyen lesz idén júniusban az E3…

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu