Így irt egy nagypapa az Apex Legendsben! [VIDEO]

66 évesen is lehet igencsak jól játszani – ezt bebizonyítja GrndPaGaming is!

Ő korábban a PlayerUnknown’s Battlegrounds esetében volt igencsak tehetséges, de azóta átváltott a Respawn két hete megjelent, free-to-play battle royale-jára. Itt is elég komoly teljesítményt mutat fel – célzóka nélkül szedi le ellenfeleit, amitől az állunk valahol a padlón van. Mindezt úgy hozza össze, hogy a katonai szolgálata során a jobb karját meglőtték, és három ujjával nem érez semmit sem. Na, az ugrás után folytatjuk egy kis adatbányászattal.

Ugrás! Szóló mód, duó mód – ezekről már korábban lehetett hallani, hogy a Respawn játékába érkezhetnek. Nos, a Twitteren olvasható, hogy egy survival (túlélő) mód is tervezés alatt állhat, ugyanis az adatbányászok találtak még pár érdekes dolgot. Team deathmatch is lehet, ami egy ilyen stílusú játéktól szokatlan lehet – csapatos öldöklést inkább egy Unreal Tournamenttől várunk. (Vagy vártunk volna – az Epic ugyanis a Fortnite-lóvé miatt nem fejleszti már azt…)

A GamingIntel szerint a túlélő módban lenne egy NPC-közönség, ami a játékosokra reagálna fújolással vagy álló tapssal. Kommentár is érkezhet mellé. Egy névlista is felbukkant, és köztük vannak nem játszható karakterek is. Az NPC-műsorvezetők nevei lehetnek ezen a listán. Lesz kill replay is – a Call of Duty killcamja után itt is láthatjuk, hogy miként haltunk meg.

Elvileg egy hover tank (magyarul kb. légpárnás tankként fordítható) játszhatja a főszerepet a játékmódban, de még a Respawn terveiben sem láthattunk bármilyen új módot, ez már csak puszta találgatás.

Az már nem, hogy új Legendák, játszható karakterek érkeznek – a nevük Octane és Wattson lehet. Tesla-csapda az utóbbi esetében? A névből adódóan passzolna is…

Forrás: Dualshockers, PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu