Kényelem a díványosoknak: PC-Xbox One streamelés a Microsofttól!

Most már lehetőségünk van arra is, hogy a PC-nkről a konzolra streameljünk.

A Wireless Display App lehetővé teszi, hogy a PC-nken túl akár az Androidos eszközeinket is a TV-re streameljük. Az app támogatja az Xbox One-os kontrollert, és a játékokon túl prezentációkat, videókat is áttolhatunk így a rendszeren. Egyes fizetős tartalmakat (pl. Netflixet) nem használhatunk így, továbbá az egér-billentyűzet párosa sem működik az appban. Ettől független durva: PC-s játékok streamelése Xbox One-ra!

A hivatalos jellemzés szerint a Microsoft Edge-es böngészőnkben látottakat is áttolhatjuk a televíziónkra, továbbá megoszthatjuk így a családunkkal, barátainkkal az általunk rögzített videókat és fotókat egy felhőszolgáltatás igénybe vétele nélkül.

Már régóta megy az Xbox One > Windows 10 streamelés, aminek a fordítottját így tehát a Microsoft megvalósította. Ebben a tekintetben azért volt a zöldeknek elmaradása!

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu