Borderlands 3: benne lesz Troy Baker? Lesz crossplay?

A Borderlands 3-mal kapcsolatban vannak kérdések… és válaszok is.

A már nem létező Telltale fejlesztette anno a Tales from the Borderlands-et. Annak egyik főszereplője Rhys, akinek hangját Troy Baker kölcsönözte. Nos, a karakter a Borderlands 3-ban is ott lesz, így a kérdés jogos: Baker visszatér-e? Itt olvasható a válasza: „Igazán szeretném, ha a Gearbox tudná, hogy ha visszahoznak karaktereket a Telltale Borderlands-éből, akkor igazán azoknak az embereknek kellene ott lenniük, akiktől azok származnak.” Magyarul: ő nem tűnik úgy, hogy szerepelni fog a játékban, de burkoltan mintha azt mondta volna, hogy szívesen részt venne a játékban.

Itt lép be a képbe Randy Pitchford, a Gearbox főnöke – tőle a Twitteren megkérdezték, hogy Baker miért nem tér vissza? A válasza így hangzik: „Troyt kérdezd meg. Nekem azt mondta az audioért felelős producer, hogy ő elutasította [az ajánlatot]. Szerencsénkre nem hiszem, hogy sokat számítana látván, hogy Rhys miként bukkan fel a játékban. Majd te magad is láthatod, amikor a Borderlands 3 megjelenik – akkor vagy egyetérthetsz velem, vagy nem.”

Mi a pálya a crossplay-jel? Mivel a Borderlands 3 az Unreal Engine 4-et használja – ráadásul az Epic Games Store-on fog ugye először felbukkanni PC-n a játék -, érthető a kérdés itt is. A GameSpot arról számolt be, hogy milyen közleményt is kaptak a 2K Gamestől. Ez így hangzik: „A cross-play olyan dolog, amit közelről is megvizslatunk, de jelenleg nincs semmi sem, amit megerősíthetünk, vagy bejelenthetünk.” Tehát nem mondtak kapásból nemet – legalább megfontolják, hogy legyen-e cross-play a játékban.

A Borderlands 3 szeptember 13-án, pénteken jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-n az Epic Games Store-on.

Forrás: PC Gamer

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu