Újabb karakter került helyreállításra a Bloodborne-ban! [VIDEO]

A 2015-ben megjelent PlayStation 4-exkluzívba egy újabb (részben) kivágott karakter került vissza – a FromSoftware játéka hiába jött ki már több mint négy éve, a rajongók lassan felépítik azzá, ami lehetett volna belőle.

Lance McDonald kitartó munkája ezúttal is sikeres volt: a Souls-játékok adatbányásza, aki kis túlzással élve a FromSoftware-rel fekszik és kel, újabb videót tett közzé a Bloodborne-ból. Ezúttal a Vileblood Queennel kapcsolatos kivágott tartalmakat sikerült helyreállítania eredeti formájukba – komolyabb szerepet is kaphatott volna az ő történetszála, de valamilyen érthetetlen okból kifolyólag (mert máshogy miként lehetne az ilyen kivágásokat megmagyarázni?) erre nem került sor a Bloodborne bolti kiadásában.

Annalise, a Vileblood Queen egy olyan NPC, amit a Cainhurst-kastélyban találhatunk. Ő egy olyan királyi családból származik, aminek vérvonala megfertőződött, és ő az utolsó túlélő. Származása révén elvárja, hogy térdepeljünk előtte, különben igencsak kemény szavakkal illeti a játékost. Ha meghunyászkodunk, akkor esküt tehetünk a királynőnek, és csatlakozhatunk a cainhurst-i Vileblood-okhoz. Nem használt párbeszédbeli opciók, illetve egy eltérő szinkronhang is van itt (Jenny Funnell helyett Evetta Murasasilova), és a Bloodborne alpha verziójából össze lett rakva a végeredmény, ami kb. 1:58-nál kezdődik a lenti videóban. McDonald szerint azért volt eredetileg más a szinkronhang, mert szerinte a vérvonal, a baba figurák háttere, és Cainhurst is kapcsolatban áll az uralkodónővel.

Nemrég már beszámoltunk egy hasonló helyreállításról: akkor ugyanis Lance McDonald egy kisegítő NPC, név szerint Father Gascoigne esetében végzett hasonló munkát, akkor is kiemelkedően elismerésre méltó eredménnyel. Eközben mi még mindig nehezen tudjuk megérteni, hogy mennyi minden került kivágásra a FromSoftware alkotásából – biztos, hogy még mindig egy kincsesbányaként szolgálhat McDonald részére a Bloodborne alpha kiadása… és ne feledjük, egy 2015-ben kiadott játékról beszélünk. Ha ennyi évvel a megjelenés után is találnak a rajongók pluszokat, akkor bizony igencsak megváltozhattak a fejlesztés során az elképzelések az alpha változattól a bolti, végleges megjelenésig…

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu