A gyakori vásárlókat is fülön csípheti az Epic Games Store!?

Túl gyakran vásárolsz játékot az Epic Games Store-on? Ja, hát arra lezárhatják a fiókodat. Ez nem vicc – mi sem nagyon tudunk hirtelen mást mondani rá.

Szóval az Epic Games Store-on megy egy nagy leárazás, amiből pár játék azért gyorsan kihátrált (vagy be sem szállt a buliba) mint például a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2, vagy az Oxygen Not Included, esetleg a Borderlands 3. A túl sok vásárlás viszont árthat az ottani fiókunknak, és így járt Patrick Boivin is, aki ezt írta a Twitteren: „Szóval megerősíthetem, hogy az, hogy én kemény öt játékot vásároltam (amik árukban öt és ötven dollár közé tehetőek) az Epic Games Store-on, erre ők lehetséges csalóként jelölték meg a fiókomat. Talán ha lenne nektek egy kib_szott bevásárlókosaratok, az isten szerelmére…”

Erre azért reagált az Epic Games (szép is lett volna, ha Tim Sweeney cége hallgatott volna ezután mint a sír…) – a GameRevolutionnek Nick Chester, a cég senior PR-osa ezt nyilatkozta: „Ez a mi agresszív csalásellenes szabályzatunk következménye. Ha a játékosok ebbe a problémába ütköznek, keressék meg a játékosokat támogató ügyfélszolgálatunkat.” Na, erre mondják azt, hogy tipikus céges PR-duma, amiben annyi emberiség van mint amennyi milliárd forinttal rendelkezünk: nulla.

Az Epic Games Store-nak erre lépnie kell – ha bővül a kínálatuk (és bővülni is fog – az E3-on a PC Gaming Show-nak ők a támogatói, és van is pár exkluzív bejelentésük a rendezvényre…), akkor talán tényleg itt volna az ideje annak az angolul shopping cartnak nevezett rendszer implementálásának az oldalba. Tényleg, egy virtuális bevásárlókosárnak már tényleg ott kellene lennie a majdnem már fél éve nyitva levő boltban! Persze, érthető, hogy el akarják kapni a csalókat, de ezzel szépen át is estek annak a lónak a bizonyos másik oldalára. (Sőt, lendületből le is estek a földre onnan…)

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu