The Last of Us, Uncharted 2 és Uncharted 3: rövidesen vége a többjátékos mókának!

Egy ideig még aktív marad, aztán leáll a multiplayer szolgálatás.

A Naughty Dog bejelentette, hogy az Uncharted 2, Uncharted 3 és a The Last of Us PS3-as multiplayer szervereit szeptemberben leállítják. Ezt Scott Lowe, a cég kommunikációs megbízottja jelentette be, hozzátéve, hogy „megtisztelve érezzük magunkat, hogy ennyire lelkes közösség nőtte ki magát a multiplayer körül, majdnem 10 éven keresztül. Oly sok szép emlék maradt hátra ebből az időszakból…”

Akinek tehát PS3-ma van és még ki akarja használni e három játék online multiplayer funkcióit, az szeptember 3 még megteheti, beleértve az összes DLC tartalmat is, amíg végül le nem állnak a szerverek. A cég megerősítette, hogy a The Last of US Remasterednél szó sincs leállásról, a játék az online funkcióit továbbra is megtartja PlayStation 4-en.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu