Meglátogatta a Kojima Productionst Keanu Reeves

Újabb népszerű figura látogatta meg Hideo Kojima stúdióját Keanu Reeves személyében.. Mi a csuda készülhet itt?

Kojimáról tudni, hogy igencsak szereti a zenéket és filmeket – utóbbiról gyakran szokott Twitteren beszélni (a japánon főképp, de az angol nyelvűn sem szokta ezt kihagyni), és ez a magyarázat arra, hogy a következő játékában, a Death Strandingben miért is lesz egy very easy, azaz nagyon könnyű nehézségi szint. (A filmrajongók miatt. Tehát kazuár szintről van szó.)

Ezek után valahol nem is olyan meglepő az, hogy Keanu Reeves, aki többek között John Wick karakterét alakítja a három John Wick filmben (a Cyberpunk 2077-ben pedig Johnny Silverhand karakterének kölcsönzi hangját, kinézetét és mozgáskultúráját), felbukkant Japán fővárosában, Tokióban, és azon belül is Shinagawában, ahol is a Kojima Productions megtalálható. Conan O’Brien, Jordan Vogt-Roberts, Grimes, CHVRCHES, Bring Me the Horizon, Edgar Wright – csak néhány név, akik korábban már megfordultak itt. Kérdéses, hogy Reeves vajon amiatt volt Japánban, hogy bekerüljön a Death Strandingbe? (Itt is van azért pár nagyobb név: Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Guillermo del Toro…)

Akármi is a helyzet, Hideo Kojima megosztott három képet a Reevesszel való találkozásáról a Twitteren (ezek lent megtalálhatóak), így egy újabb nevet felírhat a listájára a japán zseni, akinek következő játékára már sokat nem kell várnunk, ugyanis a Death Stranding most már biztos, hogy november 8-án meg fog jelenni PlayStation 4-re (és – ahogy ezt minden egyes alkalommal kiemelejük – esély van arra is, hogy az Only on PlayStation felirat teljes hiánya miatt néhány hónapon, legkésőbb egy éven belül PC-n is megjelenjen), és mivel a lemezes gyártáshoz idő kell, ne lepődjünk meg, ha két-három héten belül már arról lesz bejelentés, hogy bearanyozódott a játék, azaz elkészült a lemezes kiadáshoz használt mesterlemez, amit sokszorosítani fognak.

Akkor beszéljen a végén helyettünk a három kép – hát nem remek látvány Reeves és Kojima együtt? (Az üzenete sem rossz: ments meg minket, Hideo!)

Forrás: Screenrant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu