Remake-et kap az első két The House of the Dead!

A Forever Entertainment és a SEGA megállapodást kötött, így a japán cég játékaiból, a House of the Dead első két részéből készülhet egy remake.

A Forever Entertainment a Twitteren ezt írta: „Sziasztok srácok! Megerősítjük, hogy aláírtunk egy megállapodást, ami a The House of the Dead és a The House of the Dead 2 remake-jére vonatkozik. Nincsenek platformok és megjelenési dátumok bejelentve, és sajnálatos módon többet most nem mondhatunk.” Ennyivel persze nem lehet letudni, úgyhogy nézzük, hogy mit is írt a Graczpospolita, egy lengyel weboldal már szeptember 25-én. (Ejj, a lengyel kollégák itt igencsak megelőzték a világsajtót – szép munka a részükről.)

Ezeket az információkat a Forever Entertainment nem erősítette meg, de a Graczpospolita még azt is hozzátette másfél hete, hogy mind a két remake fejlesztési munkálataiért a MegaPixel Studio lesz a felelős. Az első The House of the Dead remake állítólag 2020 vége előtt meg fog jelenni. Mind a két játékban új grafika lesz, hogy napjaink elvárásainak meg tudjanak felelni, és a játékmenet is valamelyest módosítva lesz (ez nem hangzik valami jól…), miközben az eredeti forgatókönyvek értelemszerűen megőrzésre kerülnek. Az első játékból állítólag a következő pár hónap során látni fogunk valamit.

A Forever Entertainment és a MegaPixel Studio talán mondhat valamit – ha nem, akkor elmondjuk: korábban arról is írtunk, hogy a SEGA pont ezzel a két céggel paktált le, hogy a Panzer Dragoon: Remake és a Panzer Dragoon II Zwei: Remake megvalósuljon. (Ezek közül az első idén télen fog a Nintendo Switchre megjelenni, de nem tudni, hogy milyen további platformokra készülhet, és hogy mikor jöhet ki azokra.)

A játék első része 1996-ban, a folytatás pedig 1998-ban jelent meg a játéktermekben, és mind a kettő egészen korrekt rail shooter volt. A fénypisztollyal egészen ügyesen kellett célozni, vagy dobálhattuk a pénzt a gépekbe. Hogy ebből miként lesz korrekt adaptáció, majd meglátjuk.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu