The Wolf Among Us 2: új engine, jobb munkakörülmények

The Wolf Among Us 2 – Az újjászületett Telltale nem akar ugyanazokba a hibákba esni, mint az eredeti cég.

„Teljesen újrakezdtük a játék fejlesztését. Úgy éreztük, hogy ez volt a legjobb módja annak, hogy az új kreatív csapat tiszta lappal kezdhessen,” mondta az USGamernek adott interjújában az LCG Entertainment vezérigazgatója, Jamie Ottilie. (Az LCG egyenlő a Telltale-lel – ők vásárolták fel a cég maradékát.) Így az eddig használt Telltale Tool helyett az Unreal Engine 4 lesz az, amit alkalmaznak. Az pedig már nyugodtan nevezhető málhás szamár engine-nek manapság…

Az eredeti Telltale esetében hallottuk, hogy a munkakörülmények nem voltak tökéletesek – a kemény túlórázás, a crunch ezt a céget sem kerülte el. Erről az IGN-nek beszélt Ottilie: „Egy kipróbált módszerünk van arra, hogy biztosíthassuk a stabil, kemény túlórázást nem igénylő munkakörnyezetet. Ezt a kezdetektől fogva a kultúránkba építjük.

Persze, csalódást okoznak az emberek, akik szerint [a The Wolf Among Us 2 újrakezdése, újra bejelentése, vagy a korábbi játékkatalógus] csak egy opportunista, egyszerű pénzszerző lépés részünkről anélkül, hogy esélyt adnának nekünk. Úgy ugrottunk bele a projektbe, hogy a szándékunk a cég újraépítése, és annak örökségének folytatása, hogy olyan történeteket adhassunk elő, amiket az emberek szívesen  játszanak. Ez persze várható volt, és annyit tudunk tenni, hogy meghajtjuk a fejünket, és a Telltale névhez méltó remek tartalmak készítésére koncentrálunk. Nem tudjuk ellenőrizni azt, hogy a kritikusaink hallanak-e minket vagy hisznek-e nekünk.” (Azért a Batman két évadának újrakiadása egy egyszerű noir filterrel mégiscsak pénzszerző húzásnak nevezhető…)

A The Wolf Among Us 2-t a The Game Awards alatt ismét bejelentették, és ezen a Telltale Games, illetve a korábbi Telltale-alkalmazottakból formált AdHoc Games dolgozik közösen (ők fogják a játék narratív és filmszerű irányzatát kialakítani). Megjelenési dátum még nincs – PC-re (Epic Games Store-exkluzív) és „konzolokra” készül.

Forrás: DualShockers, DualShockers

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu