Hang nélkül 2. – itt a legelső előzetes a horrorfilm folytatásához! [VIDEO]

MOZI HÍREK – 2020 január elsején nem semi előzetest kapunk, hiszén már január elsején itt van a Hang nélkül 2. első trailere, mely amúgy annyira nem is jött annyira korán, lévén már nincs messze a film bemutatója!

John Krasinski, aki az első filmet rendezte és az egyik főszereplője is volt felesége, Emily Blunt mellett írta ismét a sztorit, és rendezte a filmet. Szerepelni ugye már nem fog benne…

Ugyanakkor az első rész filmbéli családja (már aki megmaradt belőle…) viszont visszatér, Emily Blunttal az főszerepben, továbbá az is kiderült a trailerből, hogy Brian Tyree Henry (Atlanta, Örökkévalók), valamint Cillian Murphy (Birmingham bandája) is csatlakozik 2020 egyik legjobban várt horrorjához.

Sok szó esett arról eddig, hogy most már többet is megtudunk a szörnyek eredetéről, illetve a film világának további túlélőiről is – Krasinski mindenesetre azt ígérte mindenkinek, hogy a második részt nem egy szokásos folytatás lesz. Persze, meglátjuk, hogy ez a rész vajon lesz-e akkor durranás, mint a 17 millió dollárból készült, majd 340 millió dollárt hozó 2018-as előző rész.

A Hang nélkül 2. hazai bemutatójára tehát már nem kell sokat várni: 2020. március 19. – alant a trailert láthatjátok, illetve megvan már a film hivatalos plakátja is!

A első film kritikáját itt olvashatjátok el.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu