Assassin’s Creed Ragnarok: kiszivárgott volna az új rész?!

Az olasz GameStopnál egy ilyen szintű Assassin’s Creed Ragnarok-spoiler miatt talán fejek is fognak hullani.

Próbáljunk most meglepett arcot vágni (szerintem nem fog menni), hogy a Ubisoft legnagyobb húzócímének nagy eséllyel idén sem marad ki a folytatása.  Különösen igaz ez azok után, hogy az Odyssey egyébként általában véve a kritikusoknál és a játékosoknál is jól szerepelt (nálunk is), így szerintem sokak számára nem is az az igazi kérdés, hogy lesz-e egyáltalán folytatás, hanem inkább az, hogy mennyit kell rá várni, illetve a generációváltás okán is izgalmas kérdés, hogy a jelenlegi, vagy már a következő generációra.

No és mi a válasz a másik szokásos nagy kérdésre, hogy melyik országban és korszakban játszódik majd az új Assassin’s Creed? Korábban már mi is írtunk arról, hogy viking környezetben folytatódhatnak az asszaszinok és a templomosok összecsapásai, illetve a legújabb hős kalandjai. Most azonban a legnagyobb videojátékos bolthálózat: a GameStop olasz részlege is egy óriási bakit követett el, a cég oldalára ugyanis pár percig felkerült az Assassin’s Creed Ragnarok – Mjolnir Edition Xbox One verziója, majd, amikor leesett valakinek, hogy mekkora baromságot csináltak, gyorsan le is szedték a képet, csak hát közismert, hogy az internetnek van egy olyan tulajdonsága, hogy nem felejt.

Assassin's Creed Ragnarok

Persze, elképzelhető, hogy az egész szándékos szivárogtatás volt a Ubisoft részéről, de ahhoz talán túlságosan amatőrnek tűnik, bár végül is igazából mindegy is. Ami ez alapján már hihetőnek tűnik, hogy

az Assassin’s Creed Ragnarok az aktuális és a következő generációs konzolokra is meg fog majd jelenni – éppúgy, ahogy a Black Flag is kijött mindenre 2013-ban. Mivel ezt a részt is az Origins óta jeleskedő Ubisoft Montreal adja ki, így az is elég valószínű, hogy a játékmenet már a két rész óta jellemző RPG-s vonalat képviseli, mondjuk egyébként is elég esélytelen, hogy pont a vikingeket központba helyező játék térne vissza az eredeti Assassin’s Creed koncepcióhoz. Hogy ki lesz a főszereplő, illetve ismét választható férfi-női karakterek lesznek-e, vagy csak egy férfi, azt még nem tudni biztosan, mert erről is, arról is hallani pletykákat. Jó hír viszont, hogy most állítólag több országot is bejárhatunk: a középkori Dániát, Svédországot, Norvégiát és Finnországot is.

A PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is egyaránt megjelenő játék – ha minden igaz, még az idén, év végén lát majd napvilágot. Mit is mondhatnánk még erre?

„Nothing is true, everything is permitted!”

Forrás: Destructiod

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu