Már nem „fantáziátlan” az Xbox Game Pass

Egy igazi szerepjátékos klasszikust kapnak a Microsoft szolgáltatás: az Xbox Game Pass előfizetői és még két másik ütősebb játékot is.

Konkrétan három új játékot jelentett be a redmondi cég a Netflix-szerű havidíjas előfizetéshez. A három játék közül kettő igazi AAA cím – még ha nekünk csak az első volt szimpatikus közülük. Kezdjük is a elsővel, ez már holnap, tehát február 6-án letölthető és játszható. Hogy melyik címről van szó? Nem kerülgetjük a forró kását: a híres Final Fantasy-sorozat legutolsó részéről a Final Fantasy XV-ről. A Square Enix szerepjátéka igazi development hellen ment keresztül, így sokan arra számítottak, hogy hatalmas bukás lesz, de végül Parzifalnak összességében tetszett, ha nem is tekinti a sorozat legjobbjának.

Szintén holnap, tehát már csütörtök, február 6-tól letölthető egy egészen másik, FPS franchise legújabb része, amely ugyan kevésbé aratott sikert, a saját sorozatán belül is, mint a Final Fantasy XV, de még ingyen azért mindenképpen megér egy próbát. A Wolfenstein: Youngbloodról van szó, amelyben BJ Blaskowitz leánykáival mészárolhatjuk a nácikat az eléggé hangsúlyos co-op módban. Dante tesztjében ugyan nem dicsérte a játékot, de egynek ez is elmegy.

Végül, egy kicsit később, február 13-ától elérhető a Death Squared is az Xbox Game Pass kínálatában. Ez konkrétan egy indie cím, amely jóval kevesebb pénzből készült, mint a két másik játék, viszont akár négyen is játszható, kooperatív kampánnyal és érdekes party módjával.

A Netflixre feltűnően hasonlító Xbox Game Pass hivatalosan 2017 júniusában indult, azóta pedig már több mint száz játék érhető el a kínálatában, szóval igazából csak időmilliomosnak kell lennünk, hogy teljesen kihasználjuk.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu